Auto Folije auto folije

Kod nas mozete brendirati:

- putničke automobile
- teretna vozila
- dostavna vozila
- autobuse…

Za auto-grafiku koristi se specijalna PVC folija (buble free) koja se rasteže i lepo prijanja uz neravnu površinu koju lepite. Ova folija garantuje dugotrajnost, ne puca i neće se odlepljivati sa vozila.
Auto-grafika nije ograničena samo na karoseriju vozila, primenjuje se i na staklene površine vozila sa one way vision folijom. Ova samolepljiva PVC folija ima rupice, što omogućava putnicima u vozilima dobru vidljivost, a istovremeno ne remeti auto-grafiku na staklenim površinama. PVC folija za auto-grafiku dodatno se zaštićuje specijalnim premazima ili dodatnom laminacijom što produžava postojanost boja i vek trajanja folije.

Auto Folije za kater

Štamparija „Proof”, takođe, brendira vozila i folijama koje se isecaju (cut). Ove folije ne blede na suncu i mogu samo mehanički da se oštete.
• Ako Vam treba samo natpis ili manja reklama, ovo je idealno rešenje za Vaše vozilo.
• Ako Vam treba logo firme i slova, ovo je idealno i trajno rešenje.

Skice i dimenzije vozila za auto folijeAuto folije

Štamparija „Proof” ima veliku bazu putničkih automobila sa svim dimenzijama i skicama u razmeri. Ovo olakšava posao jer je potrebno samo da pošaljete model vozila,a naši dizajneri, kad završe pripremu, šalju skicu kako Vaše vozilo može da izgleda. Baza poseduje skicu izgleda sa strane, odozgo, napred i nazad.

Priprema vozila za lepljenje AUTO folije

Svako vozilo pre početka lepljenja treba da bude oprano. Ako vozilo nije novo i ima udubljenja, auto-folija ih neće prekriti jer prati strukturu udubljenja. Ako vozilo ima staru auto-foliju, skidanje te folije posebno se naplaćuje. Na primopredaji vozila potrebno je i zapisati sve nedostatke, ukoliko ih ima: razbijena svetla, izgrebani branici, oštećenja na karoseriji ...

Cene Auto folije
•    Cena za auto-folije kreću se od 17-35 evra po kvadratnom metru + PDV
•    Cene skidanja stare folije zavisi od vise faktora:
- koliko dugo je folija stajala na vozilu
- koja folija je korišćena za lepljenje
- da li je folija koja se skida bila laminirana
- da li je auto bio garažiran ili sve vreme na suncu...

  • Copyright 2015 © Štamparija PROOF     
  • Kumodraška 253 Beograd , Srbija  
  • tel 011/ 396 11 56, 011/396 11 78  
  • office@stamparija.rs