Search

Kliknite ovde ako Vam se svidja nas sajt g+1

O nama

stamparija

Stamparija Proof  Beograd

je relativno mlada firma koja se trudi da isključivo kvalitetom usluge obezbedi svoje mesto u izuzetno velikoj konkurenciji na tršižtu. Koncept naše firme sastavljen je u skladu sa savremenim uslovima poslovanja i bazira se na zadovoljstvu kupaca. Upravo iz tog razloga odlučili smo da stamparija ponudi ovako povoljne cene za sve naše potencijalne kupce koji žele da se uvere da je moguće dobiti vrhunski kvalitet uz minimalna ulaganja. Nadamo se da ćete prepoznati naš trud i želju da svi zajedno postanemo još uspešniji i da ćete sa zadovoljstvom nastaviti saradnju sa nama. Pozivamo Vas da pregledate naš sajt i detaljnije se upoznate sa asortimanom proizvoda i usluga koje smo u prilici da ponudimo po izuzetno povoljnim cenama. Flajeri, blokovska roba, fascikle, kese i butik kese, reklamne sibice, koverte, vizit karte, memorandumi i mnogi drugi proizvodi sada su Vam na raspolaganju i u veoma kratkom roku poboljšaće imidž Vašeg poslovanja.Na sajtu postoji Cenovnik i Kalkulator stampe koji moze da Vam pomogne da odredite cenu vaseg proizvoda koji Vas zanima. Ulaznica u moderno poslovanje je odštampana i čeka na Vas! Mi se nalazimo u naselju Brace Jerkovic - Vozdovac - Beograd.

Stamparija Cenovnik Beograd

Stamparija Beograd - Stamparija Cenovnik Stamparija Beograd - Stamparija Cenovnik

Fascikle Vizit karte Memorandumi Reklamne sibice Flajeri PVC Kese Blokovska roba Papirne kese Knjige Reklamne cerade 3D Stikeri Roll up Baneri Casopisi Reklamne zastavice


QR kod - QR Code

QR kod - QR Code

QR kod - Stamparija Proof Beograd

QR kod - QR Code

je dvodimenzionalni kod koji se može "procitati" mobilnim telefonom.

QR kod može procitati svaki mobilni telefon koji ima instaliranu aplikaciju za čitanje QR koda, foto-aparat i pristup internetu.

Neki telefoni aplikaciju imaju instaliranu fabrički, a postoji i veliki izbor besplatnih aplikacija koje se mogu naci na internetu.

Citanja QR koda je jednostavno

- u meniju mobilnog telefona odaberi aplikaciju za čitanje QR koda

- zatim pokreni aplikaciju i dobices ekran kao da zelis da fotografišeš telefonom.

- namesti foto-aparat svog mobilnog telefona tako da QR kod zauzima obelezen prostor za QR kod

- fotografiši ga (noviji telefoni cak automacki prepoznaju QR kod bez fotografisanja)

- softver za čitanje QR kod-a će automatski prepoznati web adresu skrivenu u kodu.

 

Probajte nas QR kod Cool

 

Jedan od mnogih besplatnih sajtova za QR kod - Generatorom:

http://qrcode.kaywa.com/

QR kod se prvo pojavio u Japanu, razvila ga je kompanija Denso - Wave 1994. godine, ideja je bila da stvori dvodimenzionalni bar-kod, ili takozvani matriks-kod, koji bi mogao biti brzo skeniran i obrađivan. Odatle i skraćenica QR (engl. Quick Response – brzi odziv).