Vizit karte

Svakim danom sve je više kompanija i konkurencija je sve veća. Imate samo jednu priliku da ostavite dobar prvi utisak na Vaše potencijalne klijente. Vizit karta govori o Vašem brendu i ona je dobar i efikasan način da impresionirate i održite kontakt sa svojim klijentima. Ali ako je Vaša vizit karta bezlična može samo da ugrozi imidž kompanije. Nema pravila kada je u pitanju dizajn vizit karti. Dozvoljeni su nestandardni oblici, delimični UV lak, matirane, sa zaobljenim ivicama, jednostavne i sofisticirane, važno je da Vas na pravi način izdvoje od drugih.

Štamparija Proof izradjuje vizit kartice u digitalnoj, offset stampi, sa UV lakom, blindrukom, foliotiskom,
na juvidoru(plastične vizit kartice).

Digitalna štampa

Radimo štampu na Xerox Versantu 80, sa ultra visokom HD rezolucijom koja će omogućiti da I najstiniji detalji budu vidljivi na Vašoj kartici. Vizit kartice izradjujemo na 350gr mat kunstdruku,po Vašoj zelji mozemo raditi mat ili sjajnu plastifikaciju, koja moze biti jednostrana ili obostrana, ona daje dodatni sjaj kartici kao I čvrstinu.  Mozemo štampati I na specijalnim papirima, gramature  od 220-350gr , nije preporučljivo raditi vizit kartice na tanjiim papirima, jer bi se lomile i lako cepale. Katalog specijalnih papira mozete videti kod nas u štampariji.  Vizit kartice mogu biti pravougaone ili sa zaobljenim ćoškovima.

Preporuka je za ovu vrstu štampe jeste da kartice ne bi trebalo da sadrze okvir.

Digitalna štampa je efikasna i brza, sa veoma kratkim  rokom izrade 1-2 dana.

Cene štampe mozete pogledati u tabelama u nastavku:

Dorada ćoškarenje vizit kartica se dodatno naplaćuje
Od 200 do 500 kom= 10e
Od 500 d0 1000 kom= 20e
0d 1000 d0 2000 kom= 30e

Minimum za poručivanje je 200 vizit kartica po grafičkom rešenju (imenu), ukoliko imate više imena u manjem tiražu (minimum 5) konsultujte se štamparijom radi ostvarijavanja popusta.
Rok izrade 1-2 dana - neplastificirane
Rok izrade 2-3 dana - sa plastifikacijom
Rok izrade 2-5 dana - na specijalnim papirima.
Stampanje vizit karti se radi na 350 gr mat kunsdruk, digitalna kolor stampa.
U cenu nije uracunata priprema.
Cene su u iskazane u evrima plativo po srednjem kursu NBS.

 Stampanje_Vizit_karte_stamparija

Ofset stampa vizit kartica

Štampu vizit kartica u offsetu radimo na petobojnom Heidelbergu 52, na 350gr mat kunstdruku.
Offset štampu preporucujemo kod većih tiraza, kada klijent ima specifične zahteve kao što su: odredjena pantone boja ili veća gramaturu papira (400gr), odredjena vrsta specijalnog papira.
Dorada moze biti plastifikacija mat ili sjajna, zaobljene ivice, stancovanje po zeljenom obliku.

 

Vizit kartice -sa posebnom doradom

blindruk, Uv lak, Foliotisak, duplokasirane

Blindruk je tehnika suvog ziga, gde se pomocu klišea utiskuje najcesce logotip, Koji se na povrsina vidi kao reljef. Klise se izradjuje jednokratno, sto znači da se isti moze koristi vise puta ukoliko se znak Koji se utiskuje ne menja.

Uv lak je tehnika koja se koristi u kombinaciji sa offset štampom kako bi se naglasio zeljeni deo vizit kartice sa dodatnim sjajem. Najčešce se uv lakom prelazi preko logotipa ili dela slike.

Foliotisak ili zlatotisak je tehnika kojom se otisak dobija termičkim prenošenjem metalizirane folije na vizit karticu, pomoću klišea. Postoji širok spektar folija koje mogu biti zlatne, srebrne, metalizirane, matirane, transparentne, hologramske...

Duplokasirane vizit kartice dobijaju se jednostanom štampom dva 350gr papira, koja se posle digitalne ili offset stampe mogu plastificirati mat ili sjajnom plastifikacijom, nakon toga dva tabaka se kaširaju(lepe) I stavljaju pod presu I suše, nakon toga se tabak seče I dobijaju se vizit kartice debljine 700gr.

Za dodatne informacije mozete poslati upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Mozete pogledati ponudu plastičnih vizit kartica na ovoj strani.

Priprema vizit karte:

- format vizit karte: 9.3cm x 5.3cm, zavrsni format ce biti 9cm x 5cm
- rezolucija vizit karte: 300pixels/inch
- priprema je potrebno da bude vektorska I poslata u PDF formatu

Uputstvo za pripremu vizit karte mozete pogledati ovde:

http://www.stamparija.rs/uputstvo

Vizit karta je kartica koje sadrze informaciju o nekoj komaniji ili o pojedincu. One se obicno razmenjuju na poslovnim sastancima pri upoznavanju novih poslovnih saradnika. Vizit kartica obicno ima logo firme, ime davaoca, poziciju u firmi, adresu, telefon, web adresu, e mail ...Tradicionalno dugo vremena su vizit karte bile samo crni tekst na belom papiru, ali posto je svake godine tehnologija napredovala vizit karte su postajale sve slozenije i komplikovanije.

  • Copyright 2015 © Štamparija PROOF     
  • Kumodraška 253 Beograd , Srbija  
  • tel 011/ 396 11 56, 011/396 11 78  
  • office@stamparija.rs