3d stiker

Kalkulator stikera
Visina stikera u cm
Širina stikera u cm
Broj komada
 

 

3D stikeri

3D stikeri su grafički proizvod koji se najčešće vezuje za brendiranje ili dekorisanje.

Njihova izrada počinje štampanjem, a zatim se odštampan proizvod seče u obliku po Vašoj želji. Nakon završenog sečenja proizvod se prekriva slojem plastične smole.

3D stikeri su trajni, unikatni, upadljivi I čine da se ilustracija ili tekst koji se štampa ističu i kao takvi privlače pažnju potrošača.

3D stikeri imaju takav naziv jer je smola, koja se preko odštampanog proizvoda nanosi, providna, daje efekat zaobljenog sočiva i stvara 3D efekat. Štampa se uglavnom u dominantnijim, jarkim bojama i tako dodatno skreće pažnju na ovaj proizvod.

Štampa se tehnikom digitalne štampe, na mašinama visokih rezolucija.

Cena štampe ovakvih stikera uglavnom se ne menja u skladu sa količinom proizvoda koji se štampa, sem u određenim situacijama kada se koristi zlatotisak (zlatna boja, itd.).

Primena ovakvih stikera je velika. Mogu se koristiti u gotovo svim industrijama. Setite se bilo kog proizvoda koji kupite. Bilo da je to ambalaža koja na sebi ima nalepljen bar-kod ili novi televizor sa stikerom specifikacija. Široku upotrebu imaju u automobilskoj industriji, avio industriji, brodogradnji…

Veličina 3D stikera varira, ali generalno se može štampati u skoro svim veličinama.

Primer primene 3D stikera u preduzećima/firmama:

Brendiranje se dešava na globalnom nivou. Što više industrija napreduje, sve je više konkurencije.

Svaka firma na svoj način želi da pokaže potrošačima da je unikatna. Tu dolazi do brendiranja.

Sve velike kompanije imaju svoj zaštitni znak (logo) koji stavljaju na razne predmete koji se koriste u svakodnevnom životu (olovke, privesci za ključeve, rokovnici, magneti...). Da bi se Vaša kompanija ili Vi kao pojedinac istakli u moru konkurencije, potrebno je da pored propratne opreme koja ide uz Vaš proizvod (kese, kutije, limenke...) uz to dajete i sitne poklone brendirane Vašim zaštitnim znakom. Tu su stikeri odlično rešenje. Mogu da se lepe na bilo koji od gore navedenih predmeta, a njihova izrada nije veliki trošak. Ostavljaju jak utisak, čine da Vaše ime bude prepoznatljivije i upečatljivije u moru konkurencije.

Poenta ovakvog brendiranja  je da se potrošač seti Vas ili Vaše kompanije svaki put kada upotrebi proizvod koji je dobio/kupio od Vas.

Štamparija Proof Vam nudi mogućnost unikatnih 3D stikera po najboljim cenama, koji će garantovano biti zapaženi od strane Vas i Vaših potrošača.

3D stikeri su odštampane nalepnice, isečena u bilo kom vama potrebnom obliku, a zatim prekrivena slojem prozirne plastične smole, koja formira ovalni, kapljičasti oblik.3D stikeri su trajni, upadljivi, čine da se logotip ili slika ističu, i time podižu atraktivnost vašem proizvodu. Efekat zaobljenog sočiva, kristalno providne smole, daje upadljiv trodimenzionalni izgled, pruža oštru i jasnu štampu sa jarkim bojama i time povećava atraktivnost vašeg proizvoda. Štampa se u digitalnoj stampi na masini visoke rezolucije. Broj boja štampe je neograničen i ne utiče na cenu stikera, osim u posebnim slučajevima kao što je upotreba srebrne i zlatne boje.

Dimenzije 3D stikera unesite u centrimetrima, ukoliko širina ili visina nije ceo broj odvojite . (tačkom) decimalu. U cenu 3D stikera nije uracunat PDV

3d stikeri cenovnik

3d stikeri cena 3d stikeri cenovnik 3d stikeri cena - standardni stikeri

 

Cena za 3D Stikere

0.025 eura / cm2 - standardni stikeri

0.03 eura / cm2 - nepravilnog oblika

 

3d stikeri cenovnik je u eurima bez pdv-a, ali je placanje u dinarima po srednjem kursu NBS

3d stikeri cena - nepravilni oblik 

Stikeri nepravilnog oblika, sa oštrim ulgovima/prelazima zahtevaju dosta više vremena za katovanje (isecanje), izlivanje i imaju povećan rizik od izlivanja smole, te se za njihovu izradu povećava cena u iznosu od 20 % i iznosi 0.03 eura / cm2.

3D Stikeri se rade u punom koloru. Rok za izradu je 3-5 radnih dana.

Minimalna kolicina za narudzbine 3D Stikera je 10e - po jednoj vrsti i velicini 3D stikera.

Slike 3D Stikeri

3d Stikeri sa bar Kodom

Moguce je da se izrade personalizovani 3D stikeri. Za firmu Alca - Beograd radjen je 3D stiker sa Barkodom

3D stikeri beograd

 

Isecanje nalepnice po obliku 3d stikera

Isecanje nalepnice po obliku 3d stikera vrsi se na masinama kupljenim u firmi New Name d.o.o.:

  • SummaCut 120 D-Series - Ovaj kater ima brojne inteligentne funkcije i najnovije tehnike za pružanje visoke preciznosti rezanja kontura na oddštampanom materijalu.
  • Vulcan FLATBED CUTTER FC-500VC
    - Vulcanov sistem za isecanje na ravnim pločama je inovativno rešenje za proizvodnju širokog spektra nalepnica, natpisa, displeja, uzoraka, kutija pakovanje i još mnogo toga. Masina ima alate za prosecanje, ricovanje i bigovanje

Gde možete koristiti 3D stikere

Dajemo Vam neke predloge gde možete sve koristiti 3D stikere:

Automobili

Motori

Čamci

Pvc stolarija

Fiskalne kase

Bela tehnika

Alarmni uredjaji

Klima uredjaji

Namestaj

...

3D stikeri - 3d stikeri - 3d stiker - 3d stiker

 

  • Copyright 2015 © Štamparija PROOF
  • Bulevar Peka Dapčevića 253
  • 11040 Beograd, Srbija
  •  stari naziv ulice Kumodraška 253 
  • tel: 011/ 396 11 56, 011/396 11 78  
  • office@stamparija.rs

Heidelberg znak stamparija

Mutoh znak stamparija

Xerox znak stamparija