3d stiker

Kalkulator stikera
Visina stikera u cm
Širina stikera u cm
Broj komada
 

 

3D stikeri

Dimenzije 3D stikera unesite u centimetrima. Ako širina ili visina nisu ceo broj, odvojite decimalu tačkom. PDV nije uračunat u cenu 3D stikera.

Razveselite svoje prijatelje i klijente sa jedinstvenim 3D stikerima koji su kao iz crtanih filmova! Naša štamparija u Beogradu vam pruža mogućnost da napravite vesela i šarmantna remek-dela koja će sigurno izazvati osmehe i privući pažnju. Kreirajte personalizovane 3D stikere inspirisane omiljenim crtanim likovima ili unikatne dizajne koji će upotpuniti vaše poruke i promotivne materijale. Oživite svoje ideje uz naše kreativne 3D stikere Beograd, a uz to, imate mogućnost da kreirate i svoj avatar i učinite svoje stikere još posebnijim. Izražavajte svoju kreativnost uz naše štampane ilustracije i 3D stikere koji će oživeti vaše ideje!

3D stikeri su grafički proizvod koji se najčešće koristi za brendiranje ili dekoraciju.

Njihova izrada počinje štampanjem, a zatim se odštampani proizvod seče u željenom obliku. Nakon toga, prekriva se slojem prozirne plastične smole.

3D stikeri su trajni, jedinstveni i upadljivi. Oni čine da ilustracije ili tekst koji se štampaju ističu, privlačeći pažnju potrošača.

Naziv "3D stikeri" proizlazi iz činjenice da je sloj smole koji se nanosi transparentan, stvarajući efekat zaobljenog sočiva i trodimenzionalni izgled. Štampa se obično vrši u jarkim bojama koje dodatno privlače pažnju na ovaj proizvod.

Štampa se vrši digitalnom tehnikom visoke rezolucije.

Cena štampe ovakvih stikera obično se ne menja u zavisnosti od količine proizvoda koji se štampaju, osim u posebnim situacijama kada se koristi zlatotisak ili srebrnatotisak.

3D stikeri imaju široku primenu i mogu se koristiti u gotovo svim industrijskim sektorima. Oni se često koriste u automobilskoj, avio i brodograđevinskoj industriji.

Veličina 3D stikera može varirati, ali generalno se mogu štampati u skoro svim dimenzijama.

Primer primene 3D stikera u preduzećima/firmama:

Brendiranje je globalna pojava, posebno u industriji u kojoj postoji velika konkurencija.

Svaka firma želi da se izdvoji na svoj način i pokaže potrošačima svoju jedinstvenost. Brendiranje je ključno.

Sve velike kompanije imaju svoj zaštitni znak (logo) koji se koristi na raznim predmetima u svakodnevnom životu, kao što su olovke, privezci za ključeve, rokovnici, magneti itd. Kako biste se istakli u moru konkurencije, važno je da uz proizvod koji se kupuje ili koristi, pružate i sitne poklone sa svojim zaštitnim znakom. U tom slučaju, 3D stikeri su odlično rešenje. Oni mogu se lepiti na bilo koji od navedenih predmeta, a njihova izrada nije skupa. 3D stikeri ostavljaju jak utisak, čineći vaše ime prepoznatljivijim i istaknutijim među konkurencijom.

Cilj brendiranja na ovaj način je da se potrošači sete vas ili vaše kompanije svaki put kada koriste proizvod koji su dobili ili kupili od vas.

Štamparija Proof vam nudi mogućnost izrade jedinstvenih 3D stikera po najboljim cenama, koji garantovano privlače pažnju vas i vaših potrošača.

 

3d stikeri cenovnik

3d stikeri cena 3d stikeri cenovnik 3D stikeri cenovnik:

Standardni stikeri: 0.025 eura/cm2

Nepravilnog oblika: 0.03 eura/cm2

 

 

 

Navedene cene su izražene u evrima bez PDV-a. Plaćanje se vrši u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Stikeri nepravilnog oblika, sa oštrim uglovima/prelazima, zahtevaju više vremena za sečenje, izlivanje smole i imaju povećan rizik od izlivanja. Izrada takvih stikera ima povećanu cenu od 20% i iznosi 0.03 eura/cm2.

3D stikeri se izrađuju u punom koloru, a rok za izradu je 3-5 radnih dana.

Minimalna količina za narudžbine 3D stikera je 10 evra po jednoj vrsti i veličini stikera.

Moguće je izraditi personalizovane 3D stikere. Za firmu Alca - Beograd, izrađen je 3D stiker sa bar kodom.

3D stikeri beograd

Isecanje nalepnice po obliku 3d stikera

Isecanje nalepnice po obliku 3D stikera vrši se na mašinama koje su kupljene od strane firme New Name d.o.o.:

SummaCut 120 D-Series: Ova mašina za sečenje ima brojne inteligentne funkcije i najnoviju tehnologiju kako bi pružila visoku preciznost pri sečenju kontura na odštampanom materijalu.

Vulcan FLATBED CUTTER FC-700VC: Ovaj sistem za sečenje na ravnim pločama predstavlja inovativno rešenje za proizvodnju širokog spektra nalepnica, natpisa, displeja, uzoraka, kutija pakovanja i još mnogo toga. Mašina ima alate za probijanje, reljefno rezanje i perforaciju.

 

Gde možete koristiti 3D stikere

Neki predlozi gde možete koristiti 3D stikere:

Automobili, Motori, Čamci, PVC stolarija, Fiskalne kase, Bela tehnika, Alarmni uređaji, Klima uređaji, Nameštaj, ...

 U Beogradu, 3D stikeri su popularan grafički proizvod koji se koristi za brendiranje i dekoraciju. Posebno su traženi 3D stikeri Beograd, koji privlače pažnju i ističu se među konkurencijom.

 

  • Copyright 2015 © Štamparija PROOF
  • Bulevar Peka Dapčevića 253
  • 11040 Beograd, Srbija
  •  stari naziv ulice Kumodraška 253 
  • tel: 011/ 396 11 56, 011/396 11 78  
  • office@stamparija.rs

Heidelberg znak stamparija

Mutoh znak stamparija

Xerox znak stamparija