Skip to main content

Kalkulator - nalepnice

x (mm)
y (mm)
Tiraž
Ricovaje
  
Plastifikaicja
Vrsta
 

PVC nalepnice

PVC nalepnice se mogu koristiti na najrazličitije načine, pa spadaju u jedan od najtraženijih proizvoda kada je u pitanju štampani material. Bilo da želite da ukrasite Vaš stan, brendirate poslovni prostor ili učinite Vaš izlog prepoznatljivim, rešenje mogu biti PVC nalepnice. One se mogu koristiti i za Vaš automobil – sigurno ste do sada mnogo puta videli „Baby on board“ oznaku na nekom vozilu ili gde se auto folije koriste da ulepsaju vase vozilo.

Nalepnice

U mogućnosti smo da Vam ponudimo razlicite vrste nalepnica, koje štampamo različitim tehnikama štampe.

Stampanje pvc nalepnica je postalo lakse sa pojavom digitalnih masina.Nekad su se nalepnice radile tehnikom sito stampa.

Papirne nalepnice

 • papirne nalepnice sa nepremaznom glazurom, takozvane ofset nalepnice

 • papirne nalepnice sa premazom (mat, polusjajne, sjajne, visoko sjajne)

 • plastificirane papirne nalepnice (mat, sjaj i velvet-pliš)

 • papirne nalepnice sa teksturom od renomiranog proizvodjača Fasson

Ova vrsta nelepnica pogodna je za ricovanje odnosno katovanje, kiss-cut je dorada koju radimo na različitim mašinama, mali tiraži se rade na digitalnom rezaču dok se za velike serije izrađuje alat koji je moguće koristiti na raličitim tipo mašinama koje se nalaze u našem proizvodnom pogonu.Stampa na pvc nalepnicama je zahvalna jer je proizvod par minuta posle stampe spreman da ide na dalju doradu ili isporuku kupcu.

Posebne dorade na papirnim nalepnicama

 • blindruk

 • UV parcijalno lakiranje

 • folijatisak

Zasto bas PVC nalepnice

PVC nalepnice listIzrađuju se u najrazličitijim dimenzijama, pa će se savršeno uklopiti na bilo koje mesto na zidu, drvenoj površini, metalu ili na staklu. Zbog toga što su izrađene od PVC-a, ovakve nalepnice su postojane i lake za održavanje. Ukoliko, na primer, postavite ovakvu nalepnicu na info pult u nekom objektu, moći ćete da je obrišete vlažnom krpom bez bojazni da će se odlepiti ili promeniti boju. Takođe, visok kvalitet izrade koji dobijate u štampariji Proof Vam garantuje da stampa na pvc nalepnicama sporije izbledi kada su izložene suncu (npr. na izlozima ili automobilima) . Povoljna cena izrade čini PVC nalepnice konkurentnim u odnosu na druge načine brendiranja i/ili ukrašavanja prostora.

Kako sami da zalepite i skinete PVC nalepnicu

 • PVC nalepnice je jednostavno zalepiti kada znate kako. Bilo da je u pitanju staklena, metalna, drvena podloga ili zid, nalepnice treba stavljati polako. Ako pratite sledeće uputstvo korak po korak, izbeći ćete opasnost da Vam se nalepnica pomeri i iskrivi, kao i pojavu mehurića koji mogu da nastanu kada vazduh ostane zarobljen ispod nalepnice. Naravno, ukoliko nemate strpljenja da sami brendirate i ukrašavate svoj prostor, uvek možete pozvati profesionalca da to uradi umesto Vas.
 • Pre nego što počnete sa nanošenjem nalepnice, očistite površinu na koju nameravate da je zalepite. To će omogućiti bolje prijanjanje. Takođe, ukoliko nalepnica ima providne delove, izbeći ćete mogućnost da se fleke na zidu ili staklu vide kroz nju. Sačekajte da se mesto na koje ćete je zalepiti dobro osuši pre nego što nastavite dalje.
 • Obeležite olovkom ili markerom tačno mesto gde će nalepnica biti pozicionirana, pa ćete tako biti sigurni da nije postavljena ukrivo, prenisko ili previsoko. Ovo naravno radite pre nego što odlepite zaštitni papir sa lepljive strane nalepnice.
 • Postavite je na obeleženo mesto i pričvrstite lepljivom trakom duž gornje stranice.
 • Odignite nalepnicu (tako da bude okrenuta naopako) i polako skinite zaštitni papir. Vodite računa da pri tome ne dodirujete lepljivu površinu.
 • Sada lagano pritiskajte gornje slojeve nalepnice idući naniže. Koristite plasticnu spaklu kako bi lepljiva površina što bolje prionula uz podlogu. Na taj način ćete sprečiti pojavu mehurića.
 • Ukoliko se pojave nabori, polako odignite taj deo nalepnice i zalepite ga ponovo.
 • Na kraju još jednom pređite plasticnom spaklom preko cele površine i posao je završen. Ne zaboravite da skinete lepljivu traku sa gornje ivice.
  Ukoliko imate staru nalepnicu na čije mesto treba da dođe nova, čeka vas još jedan zadatak – da odlepite staru. Kako biste ovo uradili na što lakši način koritite sledeći trik: zagrejte deo površine kako bi lepak popustio i polako vucite ka sebi. Za zagrevanje možete koristiti fen. Bitno je samo da vodite računa da ne oštetite površinu koja se nalazi ispod.

PVC nalepnica za laptop

PVC nalepnica za laptopPersonalizujte svoj laptop i dajte mu jedinstvenu notu! U našoj štampariji, nudimo vam mogućnost da kreirate PVC nalepnicu koja će odražavati vašu jedinstvenu ličnost ili omiljeni deo iz knjige, stripa, filma ili bilo koje druge inspiracije.

Neka vaš laptop postane platno na kojem ćete izražavati svoju kreativnost i strast. Naše visokokvalitetne PVC nalepnice čine vaš laptop ne samo atraktivnijim, već i ličnijim. Bez obzira da li želite da promovišete svoj brend, pokažete svoju umetničku stranu ili jednostavno izrazite svoje interesovanje za omiljeni strip ili knjigu, mi vam pomažemo da to ostvarite.

Kontaktirajte nas i zajedno ćemo stvoriti PVC nalepnicu koja će ulepšati vaš laptop i privući pažnju svih koji je vide. Izaberite svoj dizajn, dodajte lični pečat, i neka vaš laptop bude prava umetnička galerija u malom. Uz naše PVC nalepnice, kreativne mogućnosti su beskrajne.

 stampa na pvc nalepnicama

 • Copyright 2023 © Štamparija PROOF
 • Bulevar Peka Dapčevića 37
 • 11040 Beograd, Srbija
 •  stari naziv ulice Kumodraška 253 
 • tel: 011/ 396 11 56, 011/396 11 78  
 • office@stamparija.rs

Heidelberg znak stamparija

Mutoh znak stamparija

Xerox znak stamparija