Search

Stamparija Proof na novoj adresi!

Postovani Klijenti u toku je selidba stamparije, u periodu od 06.07.2015. do 10.07.2015. mozete nas kontaktirati putem sledecih brojeva telefona:

011/4 20 20 20

064 551 655 4 i 065 397 00 10.

Hvala na razumevanju.

OD 13.07.2015. na novoj lokaciji:Koncept naše firme sastavljen je u skladu sa savremenim uslovima poslovanja i bazira se na zadovoljstvu kupaca. Upravo iz tog razloga odlučili smo da stamparija ponudi ovako povoljne cene za sve naše potencijalne kupce koji žele da se uvere da je moguće dobiti vrhunski kvalitet uz minimalna ulaganja. Nadamo se da ćete prepoznati naš trud i želju da svi zajedno postanemo još uspešniji i da ćete sa zadovoljstvom nastaviti saradnju sa nama. Pozivamo Vas da pregledate naš sajt i detaljnije se upoznate sa asortimanom proizvoda i usluga koje smo u prilici da ponudimo po izuzetno povoljnim cenama. Flajeri, blokovska roba, fascikle, kese i butik kese, reklamne sibice, koverte, vizit karte, memorandumi i mnogi drugi proizvodi sada su Vam na raspolaganju i u veoma kratkom roku poboljšaće imidž Vašeg poslovanja.Na sajtu postoji Cenovnik i Kalkulator stampe koji moze da Vam pomogne da odredite cenu vaseg proizvoda koji Vas zanima. Ulaznica u moderno poslovanje je odštampana i čeka na Vas! Mi se nalazimo u naselju Brace Jerkovic - Vozdovac - Beograd.

Stamparija Cenovnik Beograd

Stamparija Beograd - Stamparija Cenovnik Stamparija Beograd - Stamparija Cenovnik

Fascikle Vizit karte Memorandumi Reklamne sibice Flajeri PVC Kese Blokovska roba Papirne kese Knjige Reklamne cerade 3D Stikeri Roll up Baneri Casopisi Reklamne zastavice


Reklamne Sibice

 

Reklamne sibice

Reklamne sibice

su idealna vrsta reklame, a istovremeno su i prakticne.

 

KOLORNE REKLAMNE ŠIBICE

Oblik reklamne sibice

kom

cena

Rok izrade

pravougaone, trougaone, četvrtaste

1.000 kom.

100 e

2-4 nedelje

 

pravougaone, trougaone, četvrtaste

 

1.000 kom.

150 e

ispod 2 nedelje

Vrste:

Četvrtaste reklamne sibice Reklamne sibice stamparija proof trougaone reklamne sibice

SVE O REKLAMNIM SIBICAMA MOZETE NACI NA  www.reklamnesibice.com

Reklamne sibice - Reklamne sibice